Fiske

Fiske Åland

Fisket är ett av de bästa på Åland bla. havsöring, för mer än 15 år har vi varit tillsammans med Svinöfi skeorganisationer som stöder utsatta cirka 30 000 öringsyngel. Säsongen börjar vid islossningen på våren och rekommenderar vi att du kontaktar oss. Fisket bedrivs från hyrbåtar med motorer eller genom att boka fisketur med guide. Trophy Fiske efter gädda och öring fiskeguide och erbjuds med en heldags fiskepaket. På denna tur inkluderas all utrustning. Skivan av havsöring är 6,6 kg och 10,2 kg gädda. Du stöder också reproduktion av fiskarter med 10.000 fiskyngel köps in  i slutet av varje år. Kvoter på fiskarter, gädda, öring och gös följs i enlighet med landskapets regler (se följande anmärkning). Det är tillåtet att ta upp en fisk per person / dag och vi stöder kvalitativ fångst catch & release. Skräddarsydda paket inkluderar

Gädda

Kan fiskas hela året med den bästa säsongen under våren ( maj ) och hösten ( oktober) .fiskemetod som snurrar med wobbler eller skedar och vinter isfiske med döda beten . Andra effektiva metoder Jerkbait och flugfiske . Minimått mått gäddan är 55 cm

Havsöring

Bästa tiden är på vår öringfiske och senhösten ( november) . Den fiskemetod som snurrar med skedar , flugfiske är också effektiv och organiserad gruppresor med en guide. Minimått på Havsöring är 50 cm.

Fiskekort

Svino_karta-1[1]

Abborre och Sik

Botten bete är effektiv när du vill fånga abborre och sik . Det finns riggade stavar vid anläggningen för att hyra för detta fredliga fiske sker från land .
Minimått för Sik är 35 cm.

Priser

  • fiske guide heldag 480€ (4 pers) halvdag 240€ (4 pers).
  • Båt hyra 60 € dygn 5 hk (deposition 140€ återbetalas vid återlämnade av båten)
  • bensin 10 liter 20 €.

Fiskekort

En karta finns vid ankomst till anläggningen och är också fiskekort . Detta måste alltid vara i båten och det är endast tillåtet att fiska i området på kartan markerade . Brott mot fiskereglerna Kan innebära för dig att fiskeutrustning beslagtas eller att polisen kommer att kontaktas , och att de böter som tillfogats . Anställda av anläggningen och vatten ägarna har rätt att fatta detta beslut.

Fiska Själv

Paket med boende för att utforska våra fiskevatten på egen hand . I priserna ingår sänglinne, slutstädning , båt med motor + 10 liter bensin , flytvästar och uthyrning flyt halare . Karta över fiskeområden och fiskekort ingår i priset .

Fiske guide

Våra guider ger dig och dina medresenärer bäst utomhus erfarenhet och den bästa servicen på turer . Du kan också få värdefulla tips till ditt eget intresse i utomhusaktiviteter och de är glada att dela ett spännande äventyr med dig några java . De guidade turer kan bokas direkt på lägret men det bästa är att skicka en förfrågan när du bokar din stuga . Paket med en guide som ger dig en bra chans att fånga fisk av dina drömmar och få en bra introduktion till fiske i våra vatten . I priset ingår guide, varm dryck och en smörgås och fiskeutrustning . Möjligheten att boka fler människor , kontakta anläggningen för en offert Säkerhet

Bästa upplevelsen

Erfarna guider väntar på turer är ett flerårigt utbildning i utomhusaktiviteter och några års arbete i yrket krävs och kunskap om första hjälpen . Ett ansvar vi måste se till att din erfarenhet kommer att vara bäst för dig . Wizard ord gäller alltid under turerna , de fatta beslut om vädret eller om deltagarna av hälsoskäl gör så säkerheten inte kan garanteras . En hälso formulär kan begäras för att fyllas i på vissa turer , guiderna att lättare ställa in svårighets av uppgiften. På paddla turer alltid justeras turnén efter den med minst erfarenhet , hälso former alltid behandlas konfidentiellt .