Fiske

Fiske Åland

Fiskesäsongen på Åland börjar direkt vid islossningen på våren.
I Svinö stugby har vi fiskebåtar till uthyrning och kan även ordna fisketurer med fiskeguide.
Kontakta oss för mer information.

Gädda

Kan fiskas hela året med den bästa säsongen under våren ( maj ) och hösten ( oktober) .fiskemetod som snurrar med wobbler eller skedar och vinter isfiske med döda beten . Andra effektiva metoder Jerkbait och flugfiske . Minimått mått gäddan är 55 cm

Havsöring

Bästa tiden är på vår öringfiske och senhösten ( november) . Den fiskemetod som snurrar med skedar , flugfiske är också effektiv och organiserad gruppresor med en guide. Minimått på Havsöring är 50 cm.

Fiskekort

Svino_karta-1[1]

Abborre och Sik

Botten bete är effektiv när du vill fånga abborre och sik . Det finns riggade stavar vid anläggningen för att hyra för detta fredliga fiske sker från land .
Minimått för Sik är 35 cm.

Priser

  • fiske guide heldag 480€ (4 pers) halvdag 240€ (4 pers).
  • Båt hyra 60 € dygn 5 hk (deposition 140€ återbetalas vid återlämnade av båten)
  • bensin 10 liter 20 €.

Fiskekort

En karta finns vid ankomst till anläggningen och är också fiskekort . Detta måste alltid vara i båten och det är endast tillåtet att fiska i området på kartan markerade . Brott mot fiskereglerna Kan innebära för dig att fiskeutrustning beslagtas eller att polisen kommer att kontaktas , och att de böter som tillfogats . Anställda av anläggningen och vatten ägarna har rätt att fatta detta beslut.

Fiska Själv

Paket med boende för att utforska våra fiskevatten på egen hand . I priserna ingår sänglinne, slutstädning , båt med motor + 10 liter bensin , flytvästar och uthyrning flyt halare . Karta över fiskeområden och fiskekort ingår i priset .

Fiske guide

Våra guider ger dig och dina medresenärer bäst utomhus erfarenhet och den bästa servicen på turer . Du kan också få värdefulla tips till ditt eget intresse i utomhusaktiviteter och de är glada att dela ett spännande äventyr med dig några java . De guidade turer kan bokas direkt på lägret men det bästa är att skicka en förfrågan när du bokar din stuga . Paket med en guide som ger dig en bra chans att fånga fisk av dina drömmar och få en bra introduktion till fiske i våra vatten . I priset ingår guide, varm dryck och en smörgås och fiskeutrustning . Möjligheten att boka fler människor , kontakta anläggningen för en offert Säkerhet

Bästa upplevelsen

Erfarna guider väntar på turer är ett flerårigt utbildning i utomhusaktiviteter och några års arbete i yrket krävs och kunskap om första hjälpen . Ett ansvar vi måste se till att din erfarenhet kommer att vara bäst för dig . Wizard ord gäller alltid under turerna , de fatta beslut om vädret eller om deltagarna av hälsoskäl gör så säkerheten inte kan garanteras . En hälso formulär kan begäras för att fyllas i på vissa turer , guiderna att lättare ställa in svårighets av uppgiften. På paddla turer alltid justeras turnén efter den med minst erfarenhet , hälso former alltid behandlas konfidentiellt .

Fiskeguide heldag (4 personer): 580€
Fiskeguide halv dag (4personer): 290€
Hyra båt med motor (5hk): 75€/dag. Båten har plats för 3-4 personer under fiske.
Bensin: 10€/20 liter

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *