Kajak

Kajak

Kajak Åland

Denna aktivitet är för dig som vill uppleva Ålands skärgård. Kajak ger dig en möjlighet att utforska Ålands skärgård och upplev naturen från våra vackra vikar som leder vidare ut till öppet hav. Vi har 2 st singel kajaker 40 € / person / per dag 1 dubbel kajak 60 € / person / per dag, Flyttvästar 2 € st / per dag ( Kontakta oss ni är en grupp på fler än 4 personer för priser)* Kontakta oss för mer information om din vistelse , paketpris och bokning av resan.

Allmänna krav

Det är viktigt att man kan simma. Det är också självklart att använda flytväst. För att ytterligare vara väl förberedd och förbättra säkerheten om något händer skall den som hyr alltid lämna en ungefärlig färdbeskrivning och beräknad återkomst, innan man börjar paddla.

 

Ansvar och säkerhet

All paddling sker på egen risk. Den som hyr svarar för skydd och säkerhet av den hyrda utrustningen.Vid skada eller förlust av hyrd utrustning är den som hyr ersättningsskyldig. Det är lämpligt att före avfärd kontrollera sin hemförsäkring och vad den täcker.All hyrd utrustning skall återlämnas väl rengjord. Den som hyr får inte hyra ut vidare eller låna ut till någon annan.Mobiltelefonen skall man alltid ha med så att man får en bra möjlighet att enkelt kunna meddela alla eventuella förändringar i planen. Mobiltelefonen i en vattentät påse runt halsen är också ett ”måste”.

 

Nybörjare

Även de som aldrig prövat havs kajak tidigare är välkomna till oss. Vi har en bra brygga att börja vid. Som nybörjare är det bra är om man paddlar i ett sällskap och håller sig nära land så blir det en fin upplevelse.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *